ÎNAPOI

Campanie Bradul Dorințelor

  • Oraș: Iași
  • Publicat: November 27, 2017

   

Așa cum deja știți, ne dorim ca, în luna cadourilor, să aducem un strop de speranță în sufletele unor copii mai puțin norocoși.  Astfel, în perioada 27 noiembrie – 11 decembrie 2017, United Business Center Iași va desfășura campania socială „Bradul dorințelor”, organizată în parteneriat cu Fundația Star of Hope. Concret, ne vom transforma cu toții în spiridușii lui Moș Crăciun și vom îndepli dorințele a 694 de copii, cazuri sociale, pacienți ai centrelor Star of Hope din toată regiunea de nord – est a țării.

Lobby-urile clădirilor de birouri United Business Center din ansamblul Palas sunt decorate cu brăduți împodobiți cu 694 de plicuri roșii, care ascund tot atâtea scrisori către Moșul, în care copiii și-au exprimat dorințele. Doritorii, le vor putea îndeplini, astfel: • Angajații pot alege din brad un plic. Fiecare scrisoare reprezintă o dorință care trebuie îndeplinită. • Cei care doresc să participe vor completa borderoul de la Centrul Info cu datele solicitate (Nume/Prenume/Companie/E-mail/Nr telefon), asumându-și, astfel, responsabilitatea că vor duce la îndeplinire sarcina de spiriduș al lui Moș Crăciun. • Cadourile vor fi aduse până cel târziu la data de 11 decembrie 2017, împreună cu scrisoarea care trebuia îndeplinită, la Centrul Informațional al clădirii în care își desfășoară activitatea. Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să vă adresați Asistentului de Relații cu Publicul de la Centrul Info al clădirii. Tot aici veți găsi și detalii despre Fundația Star of Hope.

 În cazul în care doriți să donați sume de bani, alimente perisabile, aparate electrocasnice, veți putea lua legătura directă cu reprezentanții Fundației Star of Hope. * Dacă dorința este peste posibilitățile Moșului, se poate aduce orice alt cadou!