ÎNAPOI

UBC susține protejarea mediului înconjurător

  • Oraș: Iași
  • Publicat: March 2, 2018

Dragi parteneri,

Așa cum v-am obișnuit, United Business Center (UBC) susține protejarea mediului înconjurător și își încurajează partenerii să fie responsabili față de resursele naturale. Inspirați de realitatea occidentală în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor, ne-am asigurat că dotările din UBC vin în întâmpinarea partenerilor noștri și corespund normelor europene.

La nivelul -1 al fiecărei clădiri de birouri UBC găsiți urne speciale de colectare a becurilor, bateriilor și deșeurilor de echipamente electrice și electronice de mici dimensiuni. Partenerul nostru, Serviciul Local de Colectare Iași, cu susținerea Asociației RoRec, asigură colectarea selectivă a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Vă invităm să răspundeți pozitiv la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor, contribuind astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Astfel, puteți colecta selectiv deșeurile în cele trei tipuri de urne existente la nivelul -1 al clădirii în care vă desfășurați activitatea (becuri, baterii și deșeuri electrice mici), pe care Serviciul Local de Colectare Iași le va ridica periodic.

De asemenea, dacă aveți deșeuri electrice grele sau voluminoase, puteți apela serviciul gratuit de preluare a acestora de la domiciliu –TelVerde 0800 444 800 (număr apelabil gratuit, din orice rețea de telefonice fixă sau mobilă, disponibil zilnic între orele 09.00-17.00).

Pentru mai multe informații despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice (DEEE) puteți accesa site-urile partenerilor noștri – www.rorec.ro și www.colecteaza.ro !

Vă mulțumim!