ÎNAPOI

Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat!

  • Oraș: Iași
  • Publicat: March 12, 2018

   

Dragi prieteni,

Pentru că am primit feedback pozitiv la prima noastră acțiune de împădurire, avem plăcerea să vă invităm la cea de-a doua ediție a evenimentului „Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat”.

*Evenimentul este dedicat în exclusivitate angajaților din cadrul clădirilor de birouri United Business Center Iași.

Sâmbătă, 31 martie 2018, United Business Center va organiza o acţiune de împădurire alături de Asociaţia Alternativa Urbană. Vom merge împreună în zona Poieni (comuna Schitu Duca, Iași) și vom planta aproximativ 3.000 de puieți.

Plecarea va fi la ora 09:00, din faţa Palatului Culturii, și se va face exclusiv cu microbuzele pe care le punem la dispoziție, urmând să ne întoarcem în acelaşi loc. De la mașină până în locul în care se va desfășura acțiunea de împădurire vom merge aproximativ 1 km pe jos, prin pădure.

Programul va fi: 10:00 - 10:30 - instructajul voluntarilor, împărțirea uneltelor și a puieților 10:30 - 13:00 - activitate de împădurire 13:00 - 14:00 - pauza de masă 14:00 - 16:00 - activitate de împădurire *Orele sunt orientative

În cadrul evenimentului va fi organizată și o expoziție de fotografie cu imagini surprinse la acțiunile anterioare de împădurire.

Pentru voluntari, am pregătit: transport dus – întors, ceai cald, apă, gustări, brățări, în semn de amintire.

Cum la ediția trecută ați manifestat un interes demn de apreciat, de această dată, am suplimentat locurile pentru înscrieri. Astfel, pentru a duce la bun sfârșit acțiunea de împădurire avem nevoie de un număr de 120 de voluntari. Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook United Business Center Iași.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare şi cu mult entuziasm!