ÎNAPOI

CLĂDIRILE UBC DIN ANSAMBLUL OPENVILLE AU PRIMIT PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ DEZVOLTARE DE BIROURI DESTINATE COMPANIILOR DIN INDUSTRIA DE OUTSOURCING

  • Oraș: Timișoara
  • Publicat: May 28, 2018

Companiile IULIUS şi Atterbury Europe au fost premiate cu distincția „Cea mai bună dezvoltare office pentru sectorul BPO/SSC din orașele secundare și terțiare”, în cadrul galei Romanian Outsourcing & Shared Services Awards 2018, care a avut loc la Bucureşti, săptămâna trecută. Premiul a fost acordat pentru cele două clădiri de birouri din ansamblul mixt Openville Timişoara inaugurate anul trecut: United Business Center 1 şi United Business Center 2. Distincţia recunoaște cea mai bună dezvoltare de birouri din orașele secundare și terțiare care oferă spații de lucru sănătoase, plăcute şi productive.

În 2017, brandul United Business Center (UBC) şi-a consolidat poziţia pe piaţa office din Timişoara prin livrarea a două clădiri clasa A, cu o suprafaţă total închiriabilă de 31.000 mp. Printre companiile prezente aici se numără: Ness Digital Engineering, Veoneer, ACI Worlwide, Intel, Convergys, Flex România, Azets şi Bitdefender.

Gala Romanian Outsourcing & Shared Services Awards, ajunsă la cea de-a patra ediţie, este organizată de Outsourcing Today, platforma de comunicare integrată a sectorului serviciilor de afaceri, şi revista The Diplomat Bucharest. Evenimentul recunoaște, premiază și celebrează succesul celor mai importante companii din industria de outsourcing (BPO, ITO și SSC) din România.