ÎNAPOI

THE HUMAN BODY ADVENTURE

  • Oraș: Timișoara
  • Publicat: October 15, 2018

Eşti curios și îţi place să descoperi mereu lucruri noi? Învață totul despre corpul uman, la Iulius Mall Timisoara!

În perioada 01 – 11 noiembrie 2018, te invităm la cea mai interactivă și educativă expoziție cu tematică medicală, o experiență recomandată copiilor cu vârste între 5 și 14 ani. "The Human Body Adventure” este organizată de Iulius Mall Timișoara, în parteneriat cu reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA.

Zilnic, între orele 10:00 și 20:00, la etajul 1, cei mici se vor aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă, care îi va ajuta să descopere corpul uman.

În cadrul turului educativ : - se vor costuma în doctori; - vor afla cum funcționează creierul și despre cele cinci simțuri (auzul, văzul, pipăitul, mirosul și gustul); - vor descoperi informații și curiozități despre schelet și oase, muschi și piele, cum funcționează inima și sistemul respirator și multe altele; - vor face fotografii haioase; - vor primi diplome de „doctori”.

Prețul unui bilet este de 10 lei/copil, pentru toţi posesorii de Card Partener, iar biletele se achiziționează de la Centrul Informaţional Iulius Mall.

Programările se pot face la adresa de e-mail: rezervari.tm@iuliusmall.com sau la telefon 0720/550.684.