ÎNAPOI

TACO BELL VA DESCHIDE UN RESTAURANT ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE TIMIŞOARA

  • Oraș: Timișoara
  • Publicat: December 3, 2018

                 

Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume, care servește produse de inspiraţie mexicană, vine la Timişoara. Taco Bell va deschide prima sa locaţie din vestul ţării în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1, din ansamblul mixt Openville Timişoara. Restaurantul va fi situat la parterul clădirii şi va avea o suprafaţă de aproximativ 210 mp. Openville, proiect care integrează actualul Iulius Mall Timişoara şi care se află în plin proces de construcţie, va aduce pe piaţa din regiune şi alte concepte de retail în premieră, precum şi noi destinaţii de petrecere a timpului liber.

 

Brandul Taco Bell a fost înfiinţat în anul 1962, în California, SUA, şi este recunoscut pentru  preparatele sale din gastronomia mexicană, precum taco, burrito, crunchwrap, nachos, churros şi altele.

Lanţul internaţional Taco Bell are peste 7.000 de restaurante, deschise în mai bine de 135 de ţări, care servesc anual peste 2 miliarde de clienţi. Brandul a intrat pe piaţa din România în anul 2017 şi are trei restaurante, în Bucureşti.