ÎNAPOI

Campionat FIFA UBC 2019

  • Oraș: Timișoara
  • Publicat: February 12, 2019

                                             

Dragi iubitori de sport,

Avem plăcerea de a vă invita să participați la un nou eveniment „CAMPIONAT FIFA UBC 2019”, competiție dedicată în exclusivitate angajaților prezenți in clădirile de birouri United Business Center Timișoara. Evenimentul oferă o nouă provocare pasionaților de gaming! Timp de doua zile, în perioada 25 – 26 februarie 2019, organizăm prima competiție „CAMPIONAT FIFA UBC 2019” începând cu ora 18.00, în locația Energy Games din incinta Iulius Mall Timișoara.

Înscrierile se pot realiza prin mesaj privat pe pagina de Facebook United Business Center Timișoara până vineri, 22 februarie 2019, ora 22.00. Intrarea este liberă.

Vă așteptăm!

Regulament competiție:

Daca dupa cele 90 de minute de joc scorul va egal, vor fi prelungiri. Daca si dupa prelungiri scorul va fi tot egal se va trece la executarea loviturilor de la 11 metri. Daca un meci se deconecteaza in minutul X la scorul a-b, se incepe un meci nou si se joaca fix (90-X+5) minute. Scorul obtinut pana in acel minut se aduna cu scorul din meciul precedent .

Fiecare participant poate sa isi aleaga ce echipa doreste , peste 4 stele. 1 vs 1 Repriza : 6 min Dificultate : Legendary Viteza : Normal Stadion : la alegerea participantilor Vreme : Sunny Accidentari : On Offside : On Bookings : On Echipe : peste 4 stele Defence : Tactical

- Custom tactics : Allowed - Custom formations : Allowed - Camera : Tele Broadcast - Zoom : Default

Se accepta ca ambii jucatori sa joace cu aceeasi echipa. Fiecare jucator are dreptul la 3 pauze de 1 minut maximum pentru schimbari si modificari de tactica. Daca unul dintre jucatori nu se va prezenta la meci in perioada stabilita pentru etapa in curs, acesta va pierde prin neprezentare cu scorul de 3-0.

Pe parcursul desfăşurării evenimentului, concurenţii vor avea un comportament decent, orice neînţelegere fiind adusă la cunoştinţa organizatorilor, aceştia având rolul de a media problema.

NU există nicio scuză pentru un comportament sau limbaj neadecvat, în caz contrar riscati avertismente sau chiar eliminarea din competiţie. Eventualele neintelegeri, plangeri sau contestatii se vor incerca a fi solutionate pe cale amiabila. In cazul imposibilitatii ajungerii la un compromis, comitetul organizatorilor va lua o decizie finala.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament, urmand ca aceste modificari sa fie facute publice cu cel putin 1 zi inaintea intrarii in vigoare a modificarilor.

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei aplicabile din Romania.

PREMII:

Locul I – SONY PlayStation VR + Camera PS

Locul II – 6 vouchere in valoare de 50 lei/bucata valabile in magazinul Hervis din Iulius Mall Timisoara

Locul III – 4 vouchere in valoare de 50 lei/bucata valabile in magazinul Hervis din Iulius Mall Timisoara

Regulament FIFA 2019