ÎNAPOI

Iulius Business Center

Strada Al. Vaida Voievod Street nr.53 B

Iulius Business Center

Inaugurată în 2008, aceasta este prima clădire de birouri dezvoltată de compania IULIUS. Construcția are 7 niveluri, dintre care 2 sunt destinate parcării subterane. În birourile de aici lucrează, în prezent, peste 900 de angajați.

Iulius Business Center face parte din categoria clădirilor de birouri de clasa A ce se evidențiază prin nivelul ridicat de confort și siguranță oferit, care completează arhitectura inovativă, detaliile rafinate ale design-ului interior şi funcţionalitatea, în beneficiul chiriaşilor.

În cifre

Total GLA 8 000 mp
GLA per floor 1 500 mp

Facilități

Centru Info UBC Locuri de parcare
Ascensoare rapide Sistem avansat de încălzire și ventilație
Sisteme automate de securitate 2 coloane de scări de evacuare

Mai aproape, mai comod

Persoanele care lucrează în birourile UBC Cluj au avantajul proximității față de o varietate de servicii și spații comerciale din cadrul Iulius Mall Cluj. Micile comisioane zilnice sunt mai comod de realizat, câștigându-se timp prețios cu efort minim.

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.