ÎNAPOI

Termeni şi condiţii de utilizare a aplicaţiei Card Partener Cluj

1.1 Cardul Partener este un program de loializare destinat exclusiv angajaţilor companiilor prezente în clădirile de birouri clasa „A” United Business Center Cluj-Napoca.

1.2 Cardul partener nu este un instrument de plată și conferă beneficiarului acestuia dreptul de a beneficia la cerere de acordarea discount-urilor la produsele și/sau serviciile precizate în lista publicată la http://iuliusmall.com/cluj/cardul-partener-ubc/ și http://unitedbusinesscenter.ro/programul-card-partener/, care au fost transmise de la retailerii parteneri publicați pe aceeași pagină de internet, sub condiția solicitării discountului și a prezentării cardului partener anterior efectuării plății serviciilor respective. Cardul Partener este utilizat în conformitate cu Regulamentul Programului Card Partener, care se găsește pe pagina www.unitedbusinesscenter.ro și în conformitate cu dispozițiile Ghidului Chiriașului United Business Center Cluj-Napoca.

1.3 În vederea aderării la Programul Card Partener, fiecare beneficiar trebuie să completeze o adeziune, unde va furniza următoarele informații: cod unic angajat (este un cod atribuit de către compania angajatoare și nu reprezintă o dată cu caracter personal, deoarece Iulius Management Center S.R.L. și Attrius Developments S.R.L nu pot identifica beneficiarul Cardului Partener în baza acestui cod atribuit de compania angajatoare, fiind un cod format din cifre și/sau litere), clădire de birouri (se aplică pentru angajații din clădirile de birouri United Business Center Cluj-Napoca), companie angajatoare, e-mail (rubrică opțională), serie card (pentru acces clădire, acces parcare, serie card reducere).

Iulius Management Center S.R.L. și Attrius Developments S.R.L nu colectează și nu prelucrează date cu caracter personal în cadrul înscrierii în Programul Card Partener și în derularea acestuia, datele obligatorii solicitate persoanelor care doresc să beneficieze de Programul Card Partener fiind codul unic al angajatului, clădirea de birouri, compania angajatoare, date care nu conduc la identificarea unei persoane fizice determinate. Adresa de e-mail este o rubrică opțională şi va fi completată de către beneficiar doar în situația când dorește să primească materiale promoționale sau comunicări comerciale din partea Iulius Management Center S.R.L. si/sau Attrius Developemnts S.R.L.