United Business Center 1

Strada Teodor Mihali, nr 64.

United Business Center 1

United Business Center 1 impresionează printr-o arhitectură deosebită, pusă în valoare de eleganța fațadelor din sticlă specială, care, pe lângă aportul estetic, au un rol semnificativ în asigurarea unui grad sporit de lumină naturală în spațiile de lucru, dar și a protecţiei termice şi solare.

Clădirea a fost inaugurată în 2018 și are o suprafață de aproximativ 8.100 mp, dispusă pe nouă niveluri, dintre care două sunt alocate parcării subterane. Aici își desfășoară activitatea peste 730 de agajați ai unor companii multinaționale din domeniul IT și SSC.

Pe lângă amenajările de un rafinament aparte și dotările de ultimă generație, care asigură parametri optimi de confort și un nivel ridicat de securitate, imobilul office clasa A dispune și de peste 120 de locuri de parcare proprii. Totodată, asigură acces facil la numeroase magazine, restaurante, cafenele și servicii, prin proximitatea față de Iulius Mall Cluj, dar și posibilitatea relaxării în Iulius Parc.

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.