United Business Center Tower

Strada Al. Vaida Voievod Street nr.51

United Business Center Tower

Aflată în proximitatea Iulius Mall Cluj, clădirea a fost dată în folosință în toamna anului 2014. În birourile de pe cele 11 etaje lucrează, în prezent, peste 1.100 de angajați.

Cu o siluetă arhitecturală aparte, United Business Center Tower reprezintă un punct de reper pe harta dezvoltărilor office de clasa A. Se evidenţiază prin calitatea finisajelor, funcţionalitatea spaţiilor generoase, eleganţa designului interior şi prin facilităţile pe care angajaţii din clădire le au în Iulius Mall. Prin localizarea sa, în apropierea Iulius Parc, oferă o splendidă panoramă aspura lacului Gheorgheni.

În cifre

Total GLA 10 000 mp

Facilități

Centru Info UBC Locuri de parcare
Ascensoare rapide Sistem avansat de încălzire și ventilație
Sisteme automate de securitate 2 coloane de scări de evacuare

Mai aproape, mai comod

Persoanele care lucrează în birourile UBC Cluj au avantajul proximității față de o varietate de servicii și spații comerciale din cadrul Iulius Mall Cluj. Micile comisioane zilnice sunt mai comod de realizat, câștigându-se timp prețios cu efort minim.

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.