ÎNAPOI

United Business Center 1

Ansamblul Palas, Corp E2, Strada Palas nr.3E

United Business Center 1

Construit pe 6 niveluri (4 etaje și 2 niveluri de parcare subterană), imobilul găzduiește, în prezent, peste 900 de angajați. La parter se găsesc spații comerciale cu destinații variate: domeniul bancar, sănătate, retail, cafenele.

UBC 1 a revoluţionat piaţa spaţiilor de birouri din Iaşi fiind, la data inaugurării sale, în anul 2010, prima clădire de tip clasa A din oraș. Atenţia la detalii, spaţiile generoase de pe fiecare nivel care permit flexibilitate şi originalitate în amenajare, confortul şi securitatea oferite, precum şi facilităţile pe care angajaţii le au în proximitate, toate acestea reprezintă caracteristile prin care se evidenţiază UBC 1.

În cifre

Suprafață Totală Închiriabilă 7 000 mp
Suprafață Închiriabilă pe Nivel 1 400 mp

Facilități

Centru Info UBC Locuri de parcare
Ascensoare rapide Sistem avansat de încălzire și ventilație
Sisteme automate de securitate 2 coloane de scări de evacuare

Despre Palas Mall Iași

Toate aceste facilități vin în întâmpinarea persoanelor active, ocupate, prin minimizarea efortului și a timpului necesar pentru a realiza multitudinea de activități zilnice.

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.