ÎNAPOI

United Business Center 3

Ansamblul Palas, Corp C2, Strada Palas nr.7D și Corp C1, Strada Palas nr.7B-7C

United Business Center 3

Este formată din două corpuri de clădire, C1 și C2. Primul, având 15 etaje, reprezintă cea mai înaltă clădire de birouri din Iași. Corpul C2 vine în completare cu 6 etaje, în cele 21 de niveluri lucrând peste 2.300 de angajați ai unor companii locale, naționale și internaționale.

Ca în cazul celorlalte clădiri din reţeaua UBC, şi aceasta se evidențiază prin calitatea amenajării spaţiilor, care îmbină funcţionalitatea cu siguranţa şi confortul. În plus, oferă acces imediat în interiorul Palas Mall, unde angajaţii companiilor din UBC 3 găsesc întreaga gamă de servicii şi beneficii de care au nevoie atât în timpul programului de lucru, cât şi după orele petrecute la birou.

În cifre

Suprafață Totală Închiriabilă 20 000 mp
Suprafață Închiriabilă pe Nivel 1 200 – 1 800 mp

Facilități

Centru Info UBC Locuri de parcare
Ascensoare rapide Sistem avansat de încălzire și ventilație
Sisteme automate de securitate 2 coloane de scări de evacuare

Despre Palas Mall Iași

Toate aceste facilități vin în întâmpinarea persoanelor active, ocupate, prin minimizarea efortului și a timpului necesar pentru a realiza multitudinea de activități zilnice.

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.