UBC ÎN TIMIȘOARA

United Business Center Timișoara este componentă a complexului urbanistic Iulius Town, cel de-al doilea ansamblu mixt de tip ”lifestyle center” din România.

Specificații

UBC Timișoara

inaugurat în 2017
7
clădiri în curs de certificare Green Building
130.000
mp de birouri clasa A
4.050
locuri de parcare

Află mai multe

UBC în Timișoara

Și în proiectul din Timișoara, ca în întreaga rețea națională, United Business Center se evidenţiază prin arhitectura inovativă, detaliile rafinate ale design-ului interior şi prin funcţionalitatea în beneficiul chiriaşilor. Totodată, încadrarea armonioasă a clădirilor în peisajul cosmopolit al zonei va crea un efect estetic spectaculos.

Clădirile United Business Center din Timișoara

Cele 4 clădiri de birouri vor forma un veritabil business district reprezentativ pentru Timişoara, un mare oraş aflat în plină dezvoltare economică.

Imobilele UBC tip clasa A sunt aliniate la standardele internaţionale de sustenabilitate, respectând principiile pentru clădirile verzi. Componenta office a Iulius Town Timişoara formează polul de business al regiunii, destinat marilor companii multinaţionale cu planuri de expansiune.

Utilizarea optimă a suprafeţelor pentru confortul chiriaşilor, finisaje de calitate superioară, ambient modern, parametrii tehnici de ultimă generaţie, preocupare pentru mediu, parcare subterană securizată şi supravegheată în permanență şi o varietate de servicii oferite într-un singur loc – toate acestea sunt elemente care fac din UBC Timişoara un etalon în domeniul dezvoltărilor office de clasa A.

Specificații

UBC Timișoara

  • inaugurat în 2017
  • 3 clădiri certificare Leed Gold sau Platinum
  • 130.000 mp de birouri clasa A
  • 4.050 locuri de parcare

Despre Iulius Town

Clădirile UBC din Timișoara sunt parte integrată a proiectului multifuncţional Iulius Town, care conectează centrul istoric al oraşului cu cel mai mare mall regional, Iulius Mall Timişoara.

Iulius Town înseamnă spațiu dedicat cumpărăturilor, prima piaţă organică din regiune, restaurante și cafenele tematice, food court, cinematograf multiplex, centru de evenimente şi conferințe care poate găzdui 3.000 de persoane, cel mai mare parc amenajat din vestul ţării, pe o suprafață de 55.000 mp, zone dedicate copiilor și parcare pentru 4.050 de autovehicule.

Construit pe același principiu ca și ansamblul urbanistic Palas Iași și Iulius Development Cluj, Iulius Town facilitează un stil de viață în care timpul este folosit în mod eficient și direcționat către activitățile cu adevărat importante pentru fiecare.

Stil de viață modern

La finalizarea sa, ansamblul Iulius Town va deveni un reper pentru stilul de viață modern în care componenta profesională co-există armonios cu latura relaxată și distractivă a vieții.

Clădiri United Business Center

Orașul Timișoara

Mica Vienă a României

Timişoara, cel mai mare oraş din zona de vest a ţării, are o vechime de peste 800 de ani, dar păstrează spiritul mai recent al Imperiului Habsburgic. Încă de atunci, Timișoara a adoptat inovația: primul iluminat public din monarhie și, mai târziu, primul tramvai electric din România. A fost vizitată de însuși Johann Strauss fiul cu ocazia primului concert în afara Vienei.

Totodată, este primul oraș european în care funcționează trei teatre de stat în limbi diferite: română, maghiară și germană.

Deschiderea către cultura internațională a continuat până în prezent. Timișoara găzduiește şapte centre culturale: german, francez, italian, britanic, româno-arab, ucrainean și intercultural. Orașul este, totodată, un important centru universitar cu peste 50.000 de studenţi, care învaţă în cele cinci universități de stat, în toate domeniile de specializare.

Capitalele Europei, la doar câteva ore distanţă

Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”, al treilea ca mărime din România, leagă Timișoara de Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie şi Spania, prin zboruri directe.

Timişoara se află în apropierea graniţelor cu Ungaria şi Serbia. La Budapesta se poate ajunge cu maşina în trei ore, iar la Belgrad în numai două ore. Până la Viena, drumul cu mașina durează cinci ore.

Pol de business regional

O dată cu finalizarea acestui proiect, Timișoara devine un veritabil pol de business regional. Spațiul vibrant creat accentuează caracterul cosmopolit al orașului.