ÎNAPOI

Termeni şi condiţii de utilizare a aplicaţiei Card Partener Timişoara

1.1 Cardul Partener este un program de loializare destinat exclusiv angajaţilor companiilor prezente în clădirile de birouri clasa „A” United Business Center Timişoara din ansamblul multifuncţional Iulius Town şi celor prezente în Iulius Mall Timişoara.

1.2 Cardul partener nu este un instrument de plată și conferă beneficiarului acestuia dreptul de a beneficia la cerere de acordarea discount-urilor la produsele și/sau serviciile precizate în lista publicată la paginile www.iuliustown.ro/cardpartener și/sau http://iuliusmall.com/timisoara/cardul-partener-ubc-2/ și/sau http://unitedbusinesscenter.ro/programul-card-partener/, care au fost transmise de la retailerii parteneri publicați pe aceeași pagină de internet, sub condiția solicitării discountului și a prezentării cardului partener anterior efectuării plății serviciilor respective. Cardul Partener este utilizat în conformitate cu Regulamentul Programului Card Partener, care se găsește pe pagina www.unitedbusinesscenter.ro și în conformitate cu dispozițiile Ghidului Chiriașului United Business Center Timișoara.

1.3 În vederea aderării la Programul Card Partener, fiecare beneficiar trebuie să completeze o adeziune, unde va furniza următoarele informații: cod unic angajat (este un cod atribuit de către compania angajatoare și nu reprezintă o dată cu caracter personal, deoarece ATTRIUS DEVELOPMENTS S.R.L. nu poate identifica beneficiarul Cardului Partener în baza acestui cod atribuit de compania angajatoare, fiind un cod format din cifre și/sau litere), clădire de birouri (se aplică pentru angajații din clădirile de birouri United Business Center Timişoara), companie angajatoare, e-mail (rubrică opțională), serie card (pentru acces clădire, acces parcare, serie card reducere). ATTRIUS DEVELOPMENTS S.R.L. nu colectează și nu prelucrează date cu caracter personal în cadrul înscrierii în Programul Card Partener și în derularea acestuia, datele obligatorii solicitate persoanelor care doresc să beneficieze de Programul Card Partener fiind codul unic al angajatului, clădirea de birouri, compania angajatoare, date care nu conduc la identificarea unei persoane fizice determinate. Adresa de e-mail este o rubrică opțională şi va fi completată de către beneficiar doar în situația când dorește să primească materiale promoționale sau comunicări comerciale din partea ATTRIUS DEVELOPMENTS S.R.L.

1.4 Fiecare retailer/magazin care face parte din programul Card Partener și oferă discount-uri beneficiarilor Cardului Partener este dotat de către ATTRIUS DEVELOPMENTS S.R.L. cu o tabletă personalizată Card Partener, iar pe aceasta este instalată aplicaţia ‘’Card Partener’’ descărcată din Google Play Store, Serviciu Google. Cardul Card Partener deţine un cod QR şi prin scanarea lui are rolul de autentificare a utilizatorului/beneficiarului sub forma unui cod unic de angajat, acest lucru putând fi efectuat cu ajutorul tabletei pe care este instalată aplicaţia ‘’Card Partener’’.

1.5 În aplicaţie, fiecare retailer trebuie să apese butonul “Scanează Card” şi va solicita posesorului de card să poziționeze cardul în așa fel încât camera activă să poată citi codul QR. Camera activă poate fi cea din față sau cea din spatele tabletei, în funcție de preferința retailerului.

1.6 La scanarea cardului, se verifică valabilitatea acestuia în baza de date și datele cardului vor fi afișate retailerului/vânzătorului pe ecranul tabletei. Acesta verifică valabilitatea cardului și vizualizează codul unic al angajatului, numele companiei la care lucrează posesorul, valoarea discountului şi frecvența utilizării cardului în magazine. Retailerul/vânzătorul nu vizualizează în aplicația Card Partener date cu caracter personal ale beneficiarului Cardului Partener. La scanarea Cardului Partener se poate determina în aplicaţia Card Partener locația unde se realizează scanarea respectivului card, însă această locație nu se poate corela cu identificarea locației unei persoane fizice determinate, deoarece, prin completarea adeziunii la Programul Card Partener, nu se solicită și nu se furnizează date cu caracter personal, ci datele menționate mai sus la punctul 1.3. Prin urmare, determinarea locației unde se realizează scanarea cardului nu conduce la determinarea locației unei persoane fizice determinate, neavând date cu caracter personal care să realizeze legătura între locație și o persoană fizică determinată.