ÎNAPOI

United Business Center 1

Timișoara

United Business Center 1

Compania IULIUS a finalizat o nouă clădire de birouri, de peste 13.000 mp, în ansamblul Iulius Town Timişoara, proiect mixt pe care îl realizează împreună cu Atterbury Europe în proximitatea Iulius Mall.

United Business Center 1 (UBC 1) este cea de-a doua clădire inaugurată în Timişoara în anul 2017, după UBC 2 (18.000 mp), în luna ianuarie 2017. Cu recenta realizare, suprafaţa office totală livrată de IULIUS pe piaţa locală, în decursul unui singur an, a ajuns la 31.000 mp.

Clădirea de birouri UBC1 inaugurată în luna decembrie 2017, are 12 niveluri, iar pe lângă dotările de clasa A, UBC 1 se evidenţiază în peisajul urban prin arhitectură, clădirea având formă triunghiulară. Totodată, dispune de acces direct spre parcul şi noile zone de retail care urmează a fi amenajate în ansamblul Iulius Town.

Imobilul a fost construit potrivit principiilor pentru clădiri verzi şi beneficiază de certificare LEED Gold.

Printre chiriaşii prezenţi în UBC 1 se numără companii multinaţionale din domeniul IT.

La momentul inaugurării primei etape de dezvoltare a proiectului Iulius Town, în trimestrul patru din 2018, componenta de birouri a ansamblului va include o suprafaţă de 50.000 mp în operare (în clădirile UBC 1, UBC 2 şi UBC 3) şi alţi 50.000 mp în construcţie (în clădirea UBC 0).

În cifre

Suprafață Totală Închiriabilă 13 000 mp
Niveluri 12

Facilități

Centru Info UBC Locuri de parcare
Dotări de clasa A Aparatură şi echipamente de ultimă generație
Sisteme şi corpuri de iluminat cu senzori de mișcare și intensitate Grad sporit de lumină naturală
Protecţie termică şi solară optimă Sisteme performante de încălzire şi filtrare a aerului
Acces direct la serviciile oferite de Iulius Mall Timişoara Promoţii de până la 25% la peste 130 de magazine şi cafenele

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.