United Business Center 2

Timișoara

United Business Center 2

Este prima clădire dată în folosință în ansamblul Iulius Town Timişoara. Construcția se desfășoară pe 12 niveluri.

Inaugurată la începutul anului 2017, UBC 2 reprezintă cea mai modernă clădire de birouri de clasa A din Timişoara, impresionând nu doar prin arhitectura sa impozantă, ci şi prin dotările tehnice de ultimă generaţie, cu un consum redus de energie şi prin spaţiile sale în care lumina naturală este valorificată la maximum.

Tot pentru economisirea resurselor şi optimizarea funcţionării, clădirea are implementat sistemul Building Management System, care monitorizează şi controlează echipamentele de ventilaţie, iluminare, energie electrică, securitate şi protecţie împotriva incendiilor.

În plus, pentru a încuraja preocuparea faţă de mediu, UBC 2 dispune de suporturi pentru parcarea bicicletei şi de duşuri pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport.

În cifre

Suprafață Totală Închiriabilă 18 000 mp

Facilități

Centru Info UBC Locuri de parcare
Ascensoare rapide Sistem avansat de încălzire și ventilație
Sisteme automate de securitate 2 coloane de scări de evacuare

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.