Happy BeerDay! Czech In Iulius Town By Staropramen x UBC

Știai că, începând cu anul 2008, Ziua Internațională a Berii se sărbătorește în prima vineri din luna august, în peste 200 de orașe din lumea întreagă?

Pornind de la egiptenii antici, care consumau o cantitate sănătoasă de bere în timp ce construiau piramidele (cam 4l pe zi, mai exact), trecând pe la vikingii care credeau că în Valhala locuiește o capră uriașă care poate furniza o cantitate nelimitată de bere și ajungând în Cehia (capitala mondiala a consumului de bere – fiecare ceh bea în medie 40 de galoane pe an), unde se produce berea Staropramen, ne-am gândit să vă propunem un mod inedit de a sărbători această zi după job, la final de program.

De Ziua Internațională a Berii, împreună cu partenerii noștri de la Czech In Iulius Town by Staropramen, te invităm la Happy BeerDay! Czech In Iulius Town By Staropramen x UBC. Două ore relaxante, răcoritoare, cu gust intens de bere la temperatura perfectă și provocări premiate.

Când?  Joi, 1 august, de la ora 17:00.

Nu mai sta pe gânduri, hai la un altfel de team building!

Ia-ți colegii, fă-ți o echipă de 5 persoane și înscrie-te la concursul de cuvinte ascunse dedicat acestei băuturi pentru că se anunță o seară reușită de la care nu ai voie să lipsești!

Înscrieri: https://forms.gle/gzx7D5icmUmpC9Yr5

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat