Suprafață totală închiriabilă 60000 m²

Palas Campus va avea o suprafață construită de peste 86.000 mp, va avea șase corpuri, conectate atât la parter, cât și la primele trei etaje. Pe lângă componenta office clasa A, vor exista spații de tip coworking în aer liber, zone de servicii și spații verzi de peste 4.500 mp. Proiectul va dispune de șase vestiare dotate cu dușuri, pentru cei care se deplasează cu mijloace alternative de transport, iar conectivitatea campusului în interior va fi asigurată de 22 de lifturi și noduri de legătură pietonală, gândite ca zone de relaxare.

În zonă se va realiza o nouă arteră de circulație, se va construi o parcare cu 625 spații de garare,  vor fi amenajate 650 metri piste de ciclism, circa 500 spații pentru biciclete și facilități pentru automobilele electrice.

Un business campus de ultimă generație pentru o comunitate însuflețită și pentru nevoile afacerilor competitive global!

 

În construcție – data estimată pentru inaugurare este 2022

60.000 mp – suprafața totală închiriabilă

6 corpuri de clădire conectate între ele

Înălțimi diferite ce pot ajunge până la maximum 6 niveluri

1.700 locuri de muncă în perioada construcției

Peste 5.000 de angajați după inaugurare

Randari + adresa

 

 

 

Galerie foto

Facilități

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.

Spatii disponibile pentru inchiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat