Despre Noi

Nu suntem doar un brand, suntem un partener și oferim companiilor și angajaților cel mai bun mediu pentru a atinge toate obiectivele în etapele de dezvoltare.United Business Center (UBC) este rețeaua națională de clădiri de birouri premium, care datorită localizării în proiecte mixed-use, formează un întreg univers de business și lifestyle, centrat pe nevoile oamenilor. Toate clădirile sunt certificate LEED, oferă facilități moderne ce vin în sprijinul inovației, iar în jurul lor s-au construit hub-uri puternice de business, cu relevanță pe plan local și conectate global.

Design contemporan

Clădirile United Business Center se evidențiează prin arhitectura inovativă, prin încadrarea lor în peisajul cosmopolit al orașelor Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și prin încorporarea celor mai recente specificații de design interior în spații flexibile și în care oamenii se simt în largul lor. De asemenea, am adus spațiile verzi din parcuri în lobby-urile clădirilor, pentru a le însufleți și pentru a stimula creativitatea angajaților.

Sustenabilitate

Construcția clădirilor United Business Center s-a făcut ținând cont de principiile sustenabilității și a impactului minim asupra mediului. Acestea se încadrează în categoria „clădirilor verzi” datorită soluțiilor implementate precum:
• Reducerea consumului de energie electrică
• Aport sporit de lumină naturală
• Reglarea automată a intensităţii luminii din interior
• Sistem inteligent de automatizare a instalaţiilor elec-trice
• Asigurarea unui volum optim de aer proaspăt
• Asigurarea unei temperaturi constante
• Folosirea unor sisteme de ventilație de ultimă generație
• Fațade cu sticlă specială, care oferă protecţie termică şi solară

Wellbeing

Construim clădiri care să lucreze pentru oameni și în care oamenii să poată fi creativi și productivi. De aceea, am fost foarte atenți la calitatea apei și a aerului, la gradul de lumină naturală, am creat spații verzi pentru relaxare, am pus accent pe confortul personal al angajaților și am favorizat accesul la alimente sănătoase și săli de sport. De asemenea, am adus într-un singur loc toate serviciile de care ai nevoie, restaurante și cafenele, magazine, atracții de leisure.

Proiecte mixte

Am adus împreună spații de birouri, parcuri, zone de shopping și relaxare, dar și multiple servicii și am creat adevărate centre urbane în inima celor mai mari orașe din țară.

Construim comunități

Creăm comunități vibrante cu oameni din domenii diferite, dar care împărtășesc aceeași pasiune pentru inovare, dezvoltare și profesionalism.

Avantaje card UBC

Răsplătim loialitatea partenerilor noștri prin programul Card Partener, ce reprezintă un avantaj de care se bucură angajaţii companiilor ce îşi desfăşoară activitatea în clădirile de birouri United Business Center, în cadrul proiectelor din Iași, Timişoara și Cluj-Napoca.

Aceştia beneficiază de reduceri speciale de până la 30% la zeci de restaurante, cafenele, magazine şi diverse servicii.

Despre noi

IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Na-poca și Suceava.

Compania a dezvoltat, începând cu anul 2000, rețeaua naţională Iulius Mall, cu patru shopping mall-uri regionale (Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava), precum și ansamblurile mixte Palas Iaşi și Iulius Town Timișoara. Sunt proiecte care aduc vitalitate orașelor și reprezintă cele mai mari poluri de business, includ parcuri spectaculoase, zone retail și entertainment.

Pe segmentul office, IULIUS se numără printre cei mai mari dezvoltatori și operatori de spații de birouri, având 13 clădiri clasa A în operare și încă două în dezvoltare, integrate în proiecte mixte. Clădirile de birouri sunt realizate sub brandul național United Business Center și sunt construite în conformitate cu normele LEED. Proiectele IULIUS s-au transformat în adevărate centre de lifestyle și reprezintă viziunea companiei despre standardul actual de viață al oamenilor: eficiență, calitate, valorificarea timpului și wellbeing.

Spatii disponibile pentru inchiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat