Despre Noi

United Business Center (UBC) este rețeaua națională de clădiri de birouri premium, care datorită localizării în proiecte mixed-use, formează un întreg univers de business și lifestyle, centrat pe nevoile oamenilor. Toate clădirile sunt certificate sau în curs de certificare LEED, oferă facilități moderne ce vin în sprijinul inovației, iar în jurul lor s-au construit hub-uri puternice de business, cu relevanță pe plan local și conectate global.

Design contemporan

Clădirile United Business Center se evidențiează prin arhitectura inovativă, prin încadrarea lor în peisajul cosmopolit al orașelor Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și prin încorporarea celor mai recente specificații de design interior în spații flexibile și în care oamenii se simt în largul lor. De asemenea, am adus spațiile verzi din parcuri în lobby-urile clădirilor, pentru a le însufleți și pentru a stimula creativitatea angajaților.

Sustenabilitate

Construcția clădirilor United Business Center s-a făcut ținând cont de principiile sustenabilității și a impactului minim asupra mediului. Acestea se încadrează în categoria „clădirilor verzi” datorită soluțiilor implementate precum:
• Reducerea consumului de energie electrică
• Aport sporit de lumină naturală
• Reglarea automată a intensităţii luminii din interior
• Sistem inteligent de automatizare a instalaţiilor electrice
• Asigurarea unui volum optim de aer proaspăt
• Asigurarea unei temperaturi constante
• Folosirea unor sisteme de ventilație de ultimă generație
• Fațade cu sticlă specială, care oferă protecţie termică şi solară

Wellbeing

Construim clădiri care să lucreze pentru oameni și în care oamenii să poată fi creativi și productivi. De aceea, am fost foarte atenți la calitatea apei și a aerului, la gradul de lumină naturală, am creat spații verzi pentru relaxare, am pus accent pe confortul personal al angajaților și am favorizat accesul la alimente sănătoase și săli de sport. De asemenea, am adus într-un singur loc toate serviciile de care ai nevoie, restaurante și cafenele, magazine, atracții de leisure.

Proiecte mixte

Am adus împreună spații de birouri, parcuri, zone de shopping și relaxare, dar și multiple servicii și am creat adevărate centre urbane în inima celor mai mari orașe din țară.

Construim comunități

Creăm comunități vibrante cu oameni din domenii diferite, dar care împărtășesc aceeași pasiune pentru inovare, dezvoltare și profesionalism.

Avantaje card UBC

Răsplătim loialitatea partenerilor noștri prin programul Card Partener, ce reprezintă un avantaj de care se bucură angajaţii companiilor ce îşi desfăşoară activitatea în clădirile de birouri United Business Center, în cadrul proiectelor din Iași, Timişoara și Cluj-Napoca.

Aceştia beneficiază de reduceri speciale de până la 30% la zeci de restaurante, cafenele, magazine şi diverse servicii.

Despre noi

Compania IULIUS este dezvoltator și operator specializat în ample proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 25 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava. Valorea investiţiilor realizate în România depăşeşte 1,2 miliarde de euro.

IULIUS a dezvoltat rețeaua naţională Iulius Mall, cu trei shopping mall-uri regionale (Iaşi, Cluj-Napoca, Suceava), ansamblurile mixte Palas Iaşi și Iulius Town Timișoara şi două proiecte Family Market (Iaşi). Proiectele totalizează o suprafaţă de retail de peste 310.000 mp, sunt lidere de piață la nivel regional și înregistrează anual peste 70 de milioane de vizite.

În doar zece ani, compania IULIUS s-a impus drept unul dintre cei mai activi dezvoltatori și operatori de spații office clasa A din România, construind poluri regionale de business și comunități creative multinaționale, în trei centre universitare importante – Iași, Timișoara și Cluj-Napoca. În total, 15 clădiri integrate în proiecte mixte, cu 242.000 mp închiriabili, peste 80 de companii şi aproximativ 25.000 de angajați. Clădirile de birouri sunt construite în conformitate cu cele mai înalte norme de sustenabilitate, fiind certificate sau în curs de certificare LEED/EDGE.

Proiectele IULIUS s-au transformat în adevărate centre de lifestyle și reprezintă viziunea companiei despre standardul actual de viață al oamenilor: eficiență, calitate, valorificarea timpului și wellbeing.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat