Previous slide
Next slide

În Cluj-Napoca, United Business Center este prezent cu trei clădiri de clasa A, aflate în proximitatea Iulius Mall şi la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric.

Cei peste 27.000 mp închiriabili găzduiesc companii multinaționale și aproximativ 2.200 de angajați.

Clădirile United Business Center din Cluj

Clădirile United Business Center din întreaga rețea sunt realizate în spiritul exigenței pentru calitatea construcției și estetica finisajelor. Certificatele Green Building atestă construirea lor cu răspundere față de mediu și urmărind eficientizarea consumului. Siguranța și securitatea sunt prevăzute prin sisteme specifice și personal dedicat. Există personal specializat pentru a oferi asistență în orice moment. Angajații beneficiază, de asemenea, de locuri de parcare (1 loc de parcare la 50 mp spațiu de birou).

Cu o arhitectură aparte şi finisaje interioare elegante, cele trei clădiri respectă toate caracteristicile clasei A, beneficiind de un climat adaptat perfect la nevoile chiriaşilor. Pe lângă funcţionalitate şi un caracter estetic deosebit, clădirile s-au aliniat principiilor prietenoase cu mediul, ambele primind certificări „Green Building” conform standardului LEED.

Iulius Development

Cele două clădiri office clasa A și Iulius Mall Cluj fac parte dintr-un proiect amplu de revitalizare a zonei, care include şi Iulius Parc –cu o suprafaţă de 30.000 mp, care pune în valoare lacul Gheorgheni şi oferă multiple posibilităţi de loisir comunităţii și angajaţilor din proximitate. Prin componentele sale, proiectul Iulius Development creează un cadru ideal pentru desfășurarea activităților de-a lungul unei zile: spaţii office, shopping mall și parc, toate în acelaşi loc. Astfel, angajații beneficiază de o varietate de servicii: food court şi restaurante pentru pauza de masă, cafenele pentru întâlnirile de business sau cele cu prietenii, centru de fitness, magazine şi cinematograf pentru timpul de după serviciu, spațiu verde pentru relaxare în aer liber şi parcare subterană. Având multiple facilități în același perimetru, diferitele activităţi cotidiene pot fi rezolvate rapid, iar timpul câștigat înseamnă un plus adăugat calității vieții.

Orașul Cluj

Polul IT al Transilvaniei

Considerat capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca, atestat documentar încă din vremea Imperiului Roman, este al doileatreilea oraş ca mărime din ţară, după Bucureşti și una dintre cele mai căutate destinații din România, în special de către tineri. Cluj-Napoca este considerat „Silicon Valley” al României, fiind primul oraş din ţară în care s-a înfiinţat un cluster IT.

Totodată, este al doilea centru universitar al țării, după București, cu peste 80.000 de studenți anual, care urmează cursuri din domeniile tehnic, umanist și medicină, la şase universități de stat. Mai mult decât pol IT și centru universitar, Clujul se remarcă și printr-o efervescență a evenimentelor artistice și culturale, care atrag un public numeros din țară și de peste hotare.

Internaționalism

Relațiile internaționale culturale și de afaceri sunt susținute de şapte centre culturale prezente: francez, britanic, german, italian, rusesc, brazilian, olandez, japonez și coreean.

Trei continente – la un zbor distanță

Cluj-Napoca beneficiază de o conexiune excelentă nu doar cu restul orașelor din țară, prin drumul european E60, ci și cu țări de pe trei continente, precum: Austria, Belgia, Elveţia, Franţa, Germania, Cipru, Grecia, Israel, Italia, Danemarca, Marea Britanie, Olanda, Spania, Suedia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Emiratele Arabe şi Turcia.

Până la graniţa cu Ungaria sunt doar sunt 180 km, iar la Budapesta se poate ajunge în patru ore cu mașina.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat