Suprafață totală închiriabilă 18000 m²

Suprafață închiriabilă pe nivel 1400 m²

Număr de Niveluri 10

United Business Center 2

United Business Center 2 este prima clădire de birouri dată în folosință din ansamblul Iulius Town Timişoara, având o o structură S+D+P+10E+1Eth și o suprafață totală închiriabilă de 18.000 mp.

Inaugurată la începutul anului 2017, UBC 2 este una dintre cele mai moderne clădiri de birouri de clasa A din Timişoara, impresionând nu doar prin arhitectura sa impozantă, ci şi prin dotările tehnice de ultimă generaţie, cu un consum redus de energie şi prin spaţiile sale în care lumina naturală este valorificată la maximum.

Tot pentru economisirea resurselor şi optimizarea funcţionării, clădirea are implementat sistemul Building Management System, care monitorizează şi controlează echipamentele de ventilaţie, iluminare, energie electrică, securitate şi protecţie împotriva incendiilor.

De asemenea, clădirea de birouri UBC 2 este dotată cu o parcare acoperită pentru biciclete şi de vestiare dotate cu duşuri pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport.

Galerie foto

Facilități

  • Acces direct la serviciile oferite de Iulius Mall Timişoara (shopping, centru medical, organizare de evenimente private);
  • Parcare acoperită pentru biciclete;
  • Stații de încărcare pentru mașinile electrice/hibride;
  • Restaurante și cafenele cu specific internațional;
  • Vestiare dotate cu dușuri și dulapuri de depozitate;
  • Acces și pază 24/24 în incinta complexului;

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.

Spatii disponibile pentru inchiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat