Previous slide
Next slide

Inaugurat în

2010

Clădiri certificate Green Building

8

mp birouri Clasa A

130.000

Număr locuri parcare

3.000

Inaugurat în 2010, United Business Center Iași include, în prezent, opt clădiri complet operaţionale, fiind parte integrată a ansamblului urbanistic multifuncţional Palas, primul complex de lifestyle din România.

UBC Iaşi și Palas Campus reprezintă polul industriei IT și de Outsourcing al regiunii, reunind în cei aproximativ 130.000 mp închiriabili (office și retail) pe 70 de companii naționale și multinaționale, cu aproximativ 15.000 de angajați.

Clădirile United Business Center din Iași

Clădirile United Business Center din întreaga rețea sunt realizate respectând exigența pentru calitatea construcției și estetica finisajelor, specifică dezvoltărilor office de clasa A. Certificatele Green Building atestă construirea acestora cu răspundere față de mediu, urmărind eficientizarea consumului de energie.

Siguranța și securitatea spaţiilor și a angajaţilor companiilor prezente în clădirile de birouri sunt asigurate prin sisteme specifice ultraperformante și personal dedicat. Este asigurată asistenţă specializată 24h/24h. Totodată, angajații beneficiază de locuri de parcare (un loc de parcare la 50 mp spațiu de birou).

Ansamblul urbanistic multifuncțional Palas

Ansamblul Palas reprezintă cea mai mare investiţie în real estate din afara Bucureştiului, în valoare de peste 265 de milioane de euro. Poziţionat în centrul Iașului, într-o zonă cu puternice rezonanţe istorice şi culturale, ansamblul are o suprafață construită de aproximativ 280 000 mp. Cu o abordare unică la nivel naţional, complexul urbanistic Palas cuprinde un ansamblu de funcţiuni reunite sub conceptul „lifestyle center”:
shopping mall și shopping street cu 65.000 mp pentru activități de retail desfășurate de peste 200 de branduri naționale și internaționale;

  • 8 clădiri de birouri clasa A;
  • 4 săli de evenimente Congress Hall;
  • parc și spații verzi întinse pe 50.000 mp;
  • cafenele, restaurante și food court cu peste 1.300 de locuri;
  • hotel de 4 stele;
  • cea mai mare parcare subterană din România cu 2.500 de locuri pe 5 niveluri.

Pentru mai multe informații, accesați www.palasmall.ro și www.palasiasi.ro

Orașul Iasi

Oraș al începuturilor

Orașul Iași, în cei peste 600 de ani de existență, a devenit un adevărat reper istoric, cultural și economic. Este orașul multor premiere naționale: prima tiparniță, prima școală în limba română, prima piesă de teatru în limba română, prima societate medicală, primul muzeu de istorie naturală, prima grădină botanică, prima facultate de medicină, prima universitate, dar și primul teatru evreiesc din lume. În istoria recentă, tot la Iași a fost construit și primul ”lifestyle center” din țară, centrul urbanistic Palas.

Dincolo de valoarea culturală, Iaşi a devenit și un important pol de business în nord-estul României și oferă o reală perspectivă de dezvoltare economică. A rămas un centru universitar de refeință, dovadă fiind cei peste 60.000 de studenți din domeniul ştiinţelor exacte, umaniste şi medicale, prezenţi în cele cinci universități de stat.

Tradiție multiculturală

Iași păstrează tradiția istorică a multiculturalismului. Centrele culturale – francez, german, britanic, elen și al Americii Latine și Caraibelor – organizează frecvent activități dedicate dezvoltării relațiilor culturale și de afaceri internaționale. Limbile străine studiate și vorbite de tinerii ieșeni sunt, în principal, engleza, franceza, germana, italiana, spaniola şi rusa.

Poarta către Est

Conectivitatea orașului este asigurată, atât prin drumul european E585, care face legătura cu oraşele mari din ţară, cât și prin Aeroportul Internaţional Iași, care operează zboruri directe spre București și destinaţii principale din Austria, Marea Britanie, Italia, Israel. În Republica Moldova se poate ajunge facil, distanţa de la Iași la Chișinău fiind parcursă cu maşina în două ore.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat