UBC în Timișoara
Previous slide
Next slide

În Timișoara, clădirile de birouri United Business Center se evidenţiază prin arhitectura inovativă, detaliile rafinate ale design-ului interior şi prin funcţionalitatea în beneficiul chiriaşilor. Totodată, încadrarea armonioasă a clădirilor în peisajul cosmopolit al zonei creează un efect estetic spectaculos.

Clădirile United Business Center din Timișoara

Cu o suprafață de peste 80.000 mp închiriabili, cele 4 clădiri de birouri United Business Center găzduiesc companii multinaționale și alcătuiesc un veritabil business district.

Clădirile de birouri de tip clasa A United Business Center sunt certificate LEED Gold și LEED Platinum ceea ce aduce un plus de valoare mediului prin  eficentizarea consumului de energie și creșterea calității vieții la locul de muncă pentru angajați.

Utilizarea optimă a suprafeţelor pentru confortul chiriaşilor, finisaje de calitate superioară, ambient modern, parametrii tehnici de ultimă generaţie, preocupare pentru mediu, parcare subterană securizată şi supravegheată în permanență şi o varietate de servicii oferite într-un singur loc – toate acestea sunt elemente care fac din UBC Timişoara un etalon în domeniul dezvoltărilor office.

Despre Iulius Town

Clădirile United Business Center din Timișoara sunt parte integrată a ansamblului multifuncţional Iulius Town, cel mai mare proiect mixed-use din vestul României și găzduiesc peste 30 de companii multinaționale din diverse domenii de activitate.

Iulius Town înseamnă spațiu dedicat cumpărăturilor, restaurante și cafenele tematice, food court, cinematograf multiplex, centru de evenimente şi conferințe care poate găzdui 3.000 de persoane, cel mai mare parc amenajat din vestul ţării, pe o suprafață de 50.000 mp, zone dedicate copiilor și parcare pentru 4.050 de autovehicule.

Construit pe același principiu ca și ansamblul urbanistic Palas Iași și Iulius Development Cluj, Iulius Town facilitează un stil de viață în care timpul este folosit în mod eficient și direcționat către activitățile cu adevărat importante pentru fiecare: familie, loc de muncă, etc..

Orașul Timișoara

Mica Vienă a României

Timişoara, cel mai mare oraş din zona de vest a ţării, are o vechime de peste 800 de ani, dar păstrează spiritul mai recent al Imperiului Habsburgic. Încă de atunci, Timișoara a adoptat inovația: primul iluminat public din monarhie și, mai târziu, primul tramvai electric din România. A fost vizitată de însuși Johann Strauss fiul cu ocazia primului concert în afara Vienei. Totodată, este primul oraș european în care funcționează trei teatre de stat în limbi diferite: română, maghiară și germană.

Deschiderea către cultura internațională a continuat până în prezent. Timișoara găzduiește şapte centre culturale: german, francez, italian, britanic, româno-arab, ucrainean și intercultural. Orașul este, totodată, un important centru universitar cu peste 50.000 de studenţi, care învaţă în cele cinci universități de stat, în toate domeniile de specializare.

Capitalele Europei, la doar câteva ore distanţă

Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”, al treilea ca mărime din România, leagă Timișoara de Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie şi Spania, prin zboruri directe.

Timişoara se află în apropierea graniţelor cu Ungaria şi Serbia. La Budapesta se poate ajunge cu maşina în trei ore, iar la Belgrad în numai două ore. Până la Viena, drumul cu mașina durează cinci ore.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat