Soluții sustenabile și utilizare optimă a resurselor

Clădirile de birouri United Business Center sunt construite ținând cont de principiile sustenabilității și a impactului minim asupra mediului. Datorită soluțiilor implementate, a materialelor utilizate și a modului în care este prevăzută funcționarea lor, acestea se încadrează în categoria generic numită ”clădiri verzi”.

Printre soluţiile verzi implementate se numără:

  • Reducerea consumului de energie electrică prin aportul sporit de lumină naturală, reglarea automată a intensităţii luminii din interior și datorită sistemului inteligent de automatizare a instalaţiilor electrice.
  • Asigurarea unui volum optim de aer proaspăt și a unei temperaturi constante, prin folosirea unor sisteme de ventilație de ultimă generație, precum și datorită fațadelor cu sticlă specială, care oferă protecţie termică şi solară.
  • Încurajarea angajaților să se deplaseze cu bicicleta, prin asigurarea de suporturi pentru parcarea bicicletei și de duşuri şi vestiare pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport.

Clădirile de birouri United Business Center din Iași, Cluj și Timișoara sunt certificate sau în curs de certificare prin sistemul de rating LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) elaborat de U.S. Green Building Council. Acest sistem de certificări reprezintă cel mai important program destinat clădirilor, locuinţelor şi comunităţilor care sunt proiectate, construite, întreţinute şi operate cu scopul de a obţine o performanţă îmbunătăţită pentru sănătatea mediului și a oamenilor. Scopul final al acestui program este să încurajeze utilizatorii să își asume răspunderea pentru protejarea mediului, prin utilizarea eficientă a resurselor.

U.S. Green Building Council este o organizație non-profit, cea mai cunoscută promotoare a sustenabilității în ceea ce privește construirea, designul și utilizarea clădirilor, atât pentru locuințele personale, cât și pentru spațiile corporate. Programul de certificare ”green building” implementat de ei este cunoscut și utilizat la nivel mondial.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat