Suprafață totală închiriabilă 7000 m²

Suprafață închiriabilă pe nivel 1400 m²

Număr de Niveluri 6

United Business Center 1 a revoluționat piața spațiilor de birouri din Iași, fiind, la data inaugurării sale, în anul 2010, prima clădire de tip clasa A din oraș.  Dar cum construirea unei clădiri nu se oprește doar la alegerea materialelor, a realizării finisajelor și a amplasării acesteia, ci implică și o responsabilitate socială, IULIUS a continuat să construiască repere imobiliare care completează stilul urban al orașului și care contribuie la dezvoltarea acestuia.

Atenţia la detalii, spaţiile generoase de pe fiecare nivel care permit flexibilitate şi originalitate în amenajare, confortul şi securitatea oferite, precum şi facilităţile pe care angajaţii le au în proximitate, toate acestea reprezintă caracteristile prin care se evidenţiază UBC 1.

 

Peste 900 angajați

2010 – an inaugurare

Spații comerciale la parter

 

 

 

 

Companii aflate in United Business Center 1

Galerie foto

Facilități

  • Centru Info UBC
  • Locuri de parcare
  • Ascensoare rapide
  • Sistem avansat de încălzire și ventilație
  • Sisteme automate de securitate
  • 2 coloane de scări de evacuare

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat