Suprafață totală închiriabilă 19000 m²

Suprafață închiriabilă pe nivel 1400 m²

Număr de Niveluri 18

United Business Center 3

Inaugurată în 2019, United Business Center 3 este ultima clădire de birouri din ansamblul Iulius Town Timișoara dată în folosință.

Fiind una dintre cele mai moderne clădiri de birouri de clasa A din Timişoara, UBC 3 impresionează nu doar prin arhitectura sa, ci şi prin dotările tehnice de ultimă generație. Are o structură S+D+P+14E+1Eth și o suprafață totală închiriabilă de 19.000 mp.

Calificată cu cel mai înalt nivel de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) – Platinum – conform standardului Building Design and Construction, UBC 3 excelează la capitole precum conectivitatea, facilitarea transportului alternativ, designul inovator, reducerea consumului de apa și performanța energetică.

De asemenea, UBC 3 găzduiește peste 15 companii multinaționale de renume din domeniile IT, Outsourching și Automotive, facilitându-le angajaților accesul la toate serviciile din cadrul proiectului mixed-use Iulius Town, precum servicii de retail, medicale, cafenele și restaurante, cât și de divertisment.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto

Facilități

  • Acces direct la serviciile oferite de Iulius Mall Timişoara (shopping, centru medical, organizare de evenimente private);
  • Parcare acoperită pentru biciclete;
  • Stații de încărcare pentru mașinile electrice/hibride;
  • Restaurante și cafenele cu specific internațional;
  • Vestiare dotate cu dușuri și dulapuri de depozitate;
  • Acces și pază 24/24 în incinta complexului;
  • Promoţii de până la 25% la peste 100 de magazine şi cafenele prin programul Card Partener.

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat