Suprafață totală închiriabilă 32000 m²

Suprafață închiriabilă pe nivel 2100 m²

Număr de Niveluri 21

United Business Center 0

Clădirea de birouri United Business Center 0 (UBC 0) din ansamblul mixt Iulius Town Timișoara are o structură 2S+D (supanta)+P+15E+2Eth și o suprafață totală închiriabilă de 32.000 mp.

UBC 0 reprezintă noua generație de clădiri office premium din Timişoara, ce îmbină elemente de arhitectură contemporană cu dotări tehnice de ultimă generaţie, care au un impact major în confortul angajaților și pentru un consum responsabil de resurse.

Clădirea beneficiază de implementarea tehnologiei Building Management System (BMS), ce ajută la monitorizarea şi controlarea integrată a echipamentelor de ventilaţie, iluminare, energie electrică, securitate şi protecţie.

Totodată, UBC 0 este proiectată și construită după principiile internaționale pentru clădiri verzi, fiind certificată LEED Platinum, standard dezvoltat de US Green Building Council care măsoară implementarea criteriilor de sustenabilitate. Pentru încurajarea mobilității prin mijloace alternative de transport, imobilul dispune de dușuri și vestiare pentru bicicliști, dar și spații dedicate pentru parcarea bicicletelor și stații de încărcare a mașinilor electrice.

UBC 0 este cea de-a patra clădire de birouri din cadrul United Business Center Timișoara. Parte a ansamblului mixed-use Iulius Town, oferă acces la numeroase servicii și facilități, precum: zonă de retail cu peste 450 de branduri, restaurante și cafenele tematice, foodcourt, cel mai mare centru de fitness din țară, cinema multiplex cu 12 săli, inclusiv conceptul VIP, facilități educative, servicii medicale și nu numai, birouri ale instituțiilor publice, dar și un parc de 5 hectare.

Galerie foto

Facilități

  • Acces direct la serviciile oferite de Iulius Mall Timişoara (shopping, centru medical, organizare de evenimente private);
  • Parcare acoperită pentru biciclete;
  • Stații de încărcare pentru mașinile electrice/hibride;
  • Restaurante și cafenele cu specific internațional;
  • Vestiare dotate cu dușuri și dulapuri de depozitate;
  • Acces și pază 24/24 în incinta complexului;
  • Promoţii de până la 25% la peste 100 de magazine şi cafenele prin programul Card Partener.
  • Acces direct la serviciile oferite de Iulius Mall Timişoara
  • Promoţii de până la 25% la peste 130 de magazine şi cafenele

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat