Într-un an în care toate lucrurile sunt diferite, Spiritul Crăciunului a rămas la fel

United Business Center Timișoara şi-a propus să aducă zâmbete pe chipurile a peste 100 de copii din medii defavorizate din Timișoara, desfăşurând campania socială „Bradul Dorințelor”, aflată la a patra ediție.

 🎄„Bradul Dorințelor” este o campanie organizată în parteneriat cu Asociaţia Lindenfeld prin programul educaţional “Ajungem Mari Timiş”, ce se va desfășura în perioada 2 – 17 decembrie 2021. Ne vom relua rolurile de ucenici ai lui Moș Crăciun și vom îndeplini dorințele a peste 100 de copii din Timişoara.

 Dacă lucrezi de la birou sau în regim homeoffice și îți dorești să participi la campania „Bradul Dorințelor” pentru a aduce un zâmbet pe chipul unui copil, poți devein ucenicul lui Moș Crăciun astfel:

 

Pentru cei care sunt fizic la birou:


🎁 Vor scana un cod din bradul aflat în lobby-ul clădirii UBC în care își desfășoară activitatea; fiecare cod scanat va trimite la o scrisoare ce reprezintă o dorință care trebuie îndeplinită.
🎁 Ulterior, vor merge și vor completa borderoul de la Centrul Informaţional cu datele solicitate. Acest lucru trebuie îndeplinit pentru a fi siguri ca nu se repeta scrisorile scanate.
🎁 Vor aduce cadourile pe care au aplicat autocolantul cu numele copilului din scrisoarea aleasă, până pe 17 decembrie 2021, ora 16.00, la Centrul Informaţional al clădirii în care își desfășoară activitatea.

 

Pentru cei care lucreză în homeoffice:

 

 🎁 Vor trimite un mail către adresa tania.gheorghe@iuliustown.ro cu mențiunea că doresc să facă parte din campania Bradul Dorințelor.

🎁 Ulterior, vor primi o scrisoare ce reprezintă o dorință care trebuie îndeplinită și vor trimite datele solicitate pentru a complete borderoul.

🎁 Vor aduce cadourile pe care au aplicat autocolantul cu numele copilului din scrisoarea aleasă, până pe 17 decembrie 2021, ora 16.00, la Centrul Informaţional al clădirii în care își desfășoară activitatea.

 

* Dacă dorința este peste posibilitățile Moșului, se poate oferi orice alt cadou!

** Mai multe detalii puteţi solicita şi la Centrele Informaţionale UBC 1, UBC 2 și UBC 3.

 Vă mulţumim anticipat pentru implicare și vă dorim Sărbători Fericite!

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat