Festivalul Sporturilor – Discount -30% discount prin Card Partener

Dragi Parteneri,

Vara aceasta ne vedem în afara biroului la o tură de alergare sau ciclism montan, orientare sportivă sau o cursă cu obstacole… altele decât cele din viața de zi cu zi 😉 .

Echipa care organizează Festivalul Sporturilor Iași 2022 te invită în weekendul 15-17 iulie să iei parte la prima ediție a unui eveniment ce aduce la un loc pasionații de mișcare în aer liber.

Discount 30% prin Cardul Partener: https://festivalulsporturilor.ro/iasi/inscriere/ – utilizează codul de reducere: UBC_cardpartener

 

Persoana de contact: Bianca Bălan – 0727 021 129 – contact@taberesicircuite.ro

Ultima zi de înscriere online: 10 iulie 2022, ora 24

 

ALERGAREA PE POTECĂ

Alergare pe potecă în care se combină tehnicitatea coborârilor cu greutatea urcărilor și în care se îmbină sportul cu frumusețea naturii și a peisajelor.

ORIENTARE SPORTIVĂ

Proba de orientare sportivă presupune parcurgerea unui traseu în zona Grădinii Botanice, într-un teren necunoscut, materializat printr-o succesiune de 10 posturi de control ce trebuie atinse.

CICLISM MONTAN

Este o probă de mountain-bike accesibilă oricărui pasionat de mișcare în aer liber, ce constă în 30 de km cu o diferență de nivel pozitivă de 700 m pe dealurile din apropierea Municipiului Iași.

 

CURSA COPIILOR

Părinții și participanții îi vor putea încuraja pe cei mici și le vor putea face galerie pe tot parcursul traseului. Copiii vor alerga în centrul orașului Iași. Înscrierile se vor face online și la fața locului în limita locurilor disponibile.

CURSA CU OBSTACOLE

Probă de alergare pe un circuit de 3 km, cu un număr de 12 obstacole / circuit și au scopul de a testa diversele deprinderi și calități motrice ale concurenților.

CURSA PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚII

Constă în parcurgerea unei distanțe de aproximativ un kilometru în zona Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt. Încurajăm persoanele cu dizabilități să ia parte la eveniment și la mișcare în aer liber.

ALERGARE PE ȘOSEA

Provocarea pasionaților de alergare de a se bucura de zona centrală a orașului Iași în mișcare. Traseul va măsura 10 km cu 100 m diferență de nivel pozitivă și va trece pe lângă cele mai importante obiective turistice din Iași, Palatul Culturii, Mitrolopia, Râpa Galbenă.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat