Împreună donăm viață

Lansăm ediția cu numărul cinci a campaniei de donare de sânge „Împreună donăm viață!”, prin intermediul căreia putem contribui împreună la salvarea de vieți!

Campania „Împreună donăm viață!” se va desfășura în perioada 2 – 31 august, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (Strada NICOLAE BĂLCESCU nr.21, mun. IAȘI), iar programarea se face simplu și ușor prin aplicația BlooDoChallenge, pe care o puteți descărca gratuit în telefon și care vă oferă prioritate la donare!

De asemenea, prin intermediul partenerilor Ness Digital Engineering Iași și Centric IT Solutions Romania, am pus în joc patru tipuri de premii: 1 x bicicletă, 1x hoverboard, 1 x trotinetă electrică, 20 de vouchere la Intersport, acestea vor fi oferite persoanelor care au donat și au scanat codul QR primit de la centrul de donare în aplicația BlooDoChallenge, prin tragere la sorți prin random.org.

Detalii:

Important înainte de donare

Regulament campanie – Împreună donăm viață!

 

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat