Mirror, Mirror on the Wall…

Mirror, Mirror on the Wall who’s the [insert your Superpower here]* of them all? *[eg. Smartest, Kindest, Great]

În luna lui Mărțișor te provocăm să ne spui care este Superputerea ta?

Ce trebuie să faci?

1. Scrie un comentariu la postarea campaniei de pe pagina Facebook – United Business Center Iași, care să răspundă la întrebarea “Care este Superputerea ta”?

2. Dă like paginii Facebook United Business Center Iași și poți câștiga:

  • unul dintre cele 3 Carduri Cadou în valoare de 400 lei fiecare, la magazinul Musette din Palas Mall Iași  sau
  • unul dintre cele 3 Carduri Cadou în valoare de 400 lei fiecare, la magazinul Massimo Dutti din Palas Mall Iași

 

Criteriu de participare: Concursul se adresează exclusiv doamnelor și domnișoarelor care lucrează la una dintre companiile cu sediul în United Business Center Iași, cu excepția angajaților din grupul Iulius și a membrilor familiilor acestora.

 

Campania Mirror, Mirror on the Wall se desfășoară online, zilnic, din data de 01.03.2022, ora 09:00 și până pe data de 08.03.2022 și are următoarele etape:

  • Etapa I: 01.03.2022, ora 09:0007.03.2022, ora 23:59 – Perioada deschisă pentru înscrierea la concurs prin publicarea unui comentariu pe pagina Facebook a United Business Center Iași, conform mecanismului campaniei.
  • Etapa II: În data de 08.03.2022 are loc tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătoarelor și sunt anunțate rezultatele, conform mecanismului campaniei.

Valoarea totală a premiilor: 2.400 lei – câștigătoarele nu au opțiunea de a solicita echivalentul în bani a premiilor câștigate.

Regulament campanie – Mirror, Mirror on the Wall

 

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat