Outdoor Office Day 2024

Rezervă-ți data în calendar, în 13 iunie se întâmplă a treia ediție Outdoor Office Day în Iulius Gardens!

Împreună cu prietenii de la Societatea ErgoWork te provocăm să scoți ziua de lucru la aer și să-ți bifezi taskurile într-un altfel de cadru remote, înconjurat de vegetație. În această zi, munca, starea de bine și natura sunt interconectate și te invită să lucrezi sănătos în mediu sănătos.

Conexiunea cu natura ajută atât la îmbunătățirea sănătății fizice, cât și a celei psihice – sporește gradul de concentrare, influențează fericirea și performanța la job, așa că abia așteptăm să te-ntâlnim.

Outdoor Office Day este despre:

  • A crea o comunitate sustenabilă;
  • A îmbina utilul cu plăcutul;
  • A accesa seva creativității și productivității într-un mod inedit;
  • A transforma mediul de lucru și a crea experiențe memorabilă.

Powered by: ErgoWork Society, Atos Romania, Eviden, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea de Vest Timișoara, Iulius Town, United Business Center, Nature Desks, Wagner, GreenForest

Parteneri: Amazon, Amdaris, BRD, Haufe Group, Linde Global Services România, Magna, Ness România, Porsche Engineering România, The Access Group, ZF Group/BeeSpeed Technical Engineering Center.

#outdoorofficeday este un proiect internațional anual, inițiat în 2019 de Nature Desks Amsterdam și are ca obiectiv evidenţierea beneficiilor lucrului în aer liber.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat