A început a patra ediție a Romanian Creative Week la Iași

Din 15 mai începe la Iaşi cea de-a patra ediţie a Romanian Creative Week (RCW), cel mai mare eveniment din Europa dedicat industriilor creative. Festivalul reunește, timp de 12 zile, în perioada 15-26 mai 2024, peste 1.000 de artiști români și străini, în cadrul a 200 de evenimente, organizate în diverse locaţii din oraş. Ca în fiecare an, o parte dintre acţiunile majore ale acestui festival vor avea loc în ansamblul mixed-use Palas, precum şi în Palatul Culturii şi în alte instituţii culturale aflate în vecinătatea noastră.

Din experiența anilor precedenţi, ne aşteptăm la un aflux mare de vizitatori, festivalul atrăgând spectatori din Iaşi şi din alte oraşe, precum şi numeroşi creatori de modă, artişti români şi străini, oameni de cultură şi influenceri. În acest context, suntem convinşi că urmează o perioadă benefică pentru dezvoltarea activități dumneavoastră, astfel încât vă rugăm să vă asigurați stocul necesar de marfă și să vă instruiți personalul privind adaptarea la cererea sporită.

Mai jos, regăsiţi cele mai importante evenimente care se vor derula în centrele noastre:

  • 16 – 19 mai, Parcul Palas – „Festival du Bonheur pour les Gourmands”. După Mamaia, Constanţa şi Bucureşti, festivalul îşi face debutul la Iaşi şi va reuni peste 20 de food truck-uri, cu o gamă variată de delicii culinare din toată lumea, și 7 DJ care vor anima atmosfera din parc.

  • 21 – 26 mai, Atrium Palas Mall – Freudenberg Innovation, expoziția finaliștilor concursului Romanian Fashion Week.

 

  • 24 – 26 mai, Parcul Palas – Romanian Fashion Week. Timp  de trei zile, zeci de designeri își vor prezenta ultimele colecții la Iași, pe cel mai impozant catwalk din țară.

 

  • 15 – 26 mai, Palas Campus – instalaţia „Not so far anymore”, compoziție spațială realizată de artistele Ana Călinescu și Livia Pleșca.

Detalii despre Romanian Creative Week pot fi obținute pe aplicația RCW, pe site-ul www.romaniancreativeweek.ro, precum și pe paginile evenimentului de pe Instagram, Facebook, YouTube și TikTok. Aplicația RCW este disponibilă pe prima poziție în căutările din Google Play și Apple Store și conține programul integral al evenimentului.

Acesta este un eveniment recomandat de echipa United Business Center & Palas Campus!

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat