La început de martie, o nouă ediție Team Up & Run

Alergotură continuă un concept demarat în premieră în Timișoara, în 2016, adăugându-i un element inedit pentru un oras situat la câmpie, cum este Timișoara: muuultă urcare! Sâmbătă, 2 martie, începând cu ora 9:00, te așteptăm la concursul de alergare Team Up and Run 2024, cu specific pe verticală. Un eveniment dinamic, care pune în lumină una dintre valorile indispensabile succesului: echipa.

Cele două curse ale evenimentului vor avea loc în:

– sala de fitness World Class, unde se vor efectua o serie de exercitii fizice, care să-i mulțumească pe arbitri și care vor permite continuarea cursei, fiind, de altfel, încălzirea pentru o zi intensă;

– spațiile exterioare ale Iulius TownIulius Gardens, alergare urbană;

– clădirile de birouri United Business Center 1, 2 și 3, scări, scări și iar scări…

Cursele sunt gândite pentru a pune la încercare viteza, concentrarea și coeziunea fiecărei echipe, fiind o bună oportunitate de a consolida prietenii vechi sau de a crea unele noi. Concursul oferă ocazia ca echipele să își testeze limitele și să se sudeze.

Parteneri: Iulius Town, United Business Centre, World Class. Eveniment sprijinit de Flexik și Tucano Coffee.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat