UBC TALKS #2. Q & A cu Daniela Bololoi, fondatoarea organizației Help Autism

Aprilie este, la nivel internațional, luna conștientizării autismului. Suntem solidari cu această cauză, astfel că la cea de-a doua ediție UBC Talks stăm la povești cu Daniela Bololoi, psiholog și fondatoare Help Autism, cea mai mare organizație din România dedicată acestei cauze. Vom povesti despre curaj, determinare, dorința de acționa civic, despre cum putem găsi soluții pentru lucrurile în care credem.

Tema: Cum schimbi atitudini și mentalități în business?

Intrarea la eveniment este liberă, iar durata acestuia va fi de aproximativ o oră jumătate.

Înscrieri: https://forms.gle/8Zv5XCDRcReXH9BL9

„În 2009, eram în managementul unei companii în plină expansiune – 1500 de angajați, magazine în toată țara, deci promisiunea unei cariere de succes în marketing pentru mine. Tot în 2009 înființam un ONG pentru a-mi salva fiul. 15 ani mai târziu, organizația pe care o conduc este cel mai mare ONG dedicat cauzei din România – asigur salariile lunare unei echipe de 150 colegi și serviciile de terapie pentru 750 de copii cu autism anual. Modific legi și obțin drepturi la nivel național pentru toți copiii cu TSA și familiile lor. Azi știu că de fapt în urmă cu 15 ani am pavat drumul pentru antreprenorii sociali – acei antreprenori care multiplică binele, care circulă resursele pentru a crea impact social. Ca potențial antreprenor te ajută să te simți implinit, să produci impact în comunitate, dezvoltându-te în acelasi timp profesional și fiind supus zi de zi provocărilor unui bussines clasic.” (Daniela Bololoi)

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat