UBC Talks. Despre oameni și organizații cu Adrian Stanciu & Răzvan Ogîrcin

Miercuri, 21 februarie, ora 10:00, la Iulius Congress Hall, voi veniți cu întrebările, iar Adrian Stanciu și Răzvan Ogîrcin cu răspunsurile la prima ediție UBC Talks – un eveniment dedicat comunității UBC Timișoara. Discutăm despre oameni și organizații, interacțiunile din spațiul muncii, alte teme care apar pe parcursul întâlnirii, dar și despre „Alternative. Idei de pus pe gânduri”, recenta carte a lui Adrian Stanciu.

Conceptul UBC Talks este dezvoltat din dorința de a crea o comunitate UBC care să fie la curent cu noutățile din business, HR sau comunicare. Vor fi abordate teme variate, propuse de specialiști din aceste domenii, care vor deschide oportunități de a descoperi idei noi, a crește personal și profesional, dar și de a stabili conexiuni.

Accesul la eveniment este gratuit, cu înscriere la https://forms.gle/XqxamvEjAj8zD8M77

„Abordarea tranzacțională a muncii este o rețetă pentru conflict și nefericire. Pentru nefericire, deoarece ascunde și marginalizează sensul muncii, unul dintre cei doi piloni extrinseci ai fericirii. Este sursă de conflict pentru că, dacă munca este o tranzacție – efort contra bani, atunci tu o să vrei cât mai mulți bani pentru cât mai puțin efort, în timp ce oamenii care te angajează sau cei care cumpără în alt fel produsul muncii tale (cum ar fi clienții) vor cât mai mult efort de la tine contra cât mai puțini bani. Asta te pune mereu în conflict cu beneficiarii muncii tale și astfel îți atacă și al doilea pilon al fericirii, calitatea relațiilor.”

Adrian Stanciu este consultant în domeniul dezvoltării oamenilor și organizațiilor din anul 2001, cu o preocupare specială pentru subiectul leadership și cultura organizațiilor. În cei 20 de ani de practică, el a lucrat cu peste 100 de companii și cu mii de manageri din managementul mijlociu și senior al lor. Printre clienții săi s-au numărat atât comanii internaționale precum Xerox, IBM, Allianz, Raiffeisen, cât și companii românești ca Banca Transilvania, eMag, Cărturești și mulți, mulți alții. Înainte de a fi consultant, el a fost antreprenor și apoi executiv de corporație, fiind directorul general al Xerox România între 1998 și 2000. În practica sa de consultanță, a înființat și birourile afiliate ale Human Synergistics România, Ungaria, Bulgaria și Serbia. În spațiul educațional, el este profesor, partener și decan asociat al Bucharest International School of Management și lector asociat al programului de EMBA al Maastricht School of Management în România. Adrian este o voce constantă în presa de management românească. Îi puteți citi articolele la www.adrianstanciu.ro sau în cartea „Alternative. Idei de pus pe gânduri” și asculta podcastul despre conducerea oamenilor în sec. XXI la www.decoder.ro

Răzvan Ogîrcin este de 30 de ani Managing Partner AIMS Human Capital Timisoara, specializat în consultanță, training și coaching, cu peste 1200 sesiuni de training livrate – mai ales pentru echipe de management. Temele predilecte sunt leadership, cultura organizațională, inteligența emoțională, conflict management, echipe performante. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice Timisoara, secția management și are în portofoliu o serie de cursuri si acreditări (Human Synergistics, Thomas International, SDI, Seneca College, Solutions Focused Coaching, Dale Carnegie Training).

 

Parteneri: Editura Bookzone și Cărturești

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat